Popoln podplat za bosonoge čevlje

Posebnost pri obutvi leguano je edinstven, patentiran podplat, ki je kot druga koža. Je tako unikaten kot oblika človeškega stopala. Pri razvoju je bil fokus na edinstveni strukturi, senzoriki in ergonomiji.

Edinstvena struktura

Posebna razporeditev polkrogel skrbi za to, da se le te pri upogibanju med sabo ne ovirajo. S to lastnostjo se lahko podplat premika 360° fleksibilno v vse smeri in se popolnoma prilega vsaki podlagi. To pomeni boljši stik s podlago in s tem tudi boljši občutek tal ter oprijem.

Senzorični feedback

Ergonomična oblika leguano podplata ima biomehanične lastnosti: Posamezne polkrogle pri vsakem koraku skrbijo za senzorični in tipen feedback, ki se prenese naprej na naša stopala. Pri tem so stimulirana posamezna živčna območja ter posamezne točke. To je podobno kot masaža refleksnih con stopala, ki poskrbi za sprostitev in dobro počutje.

Ergonomska oblika

Patentiran podplat bosonogih čevljev leguano je sestavljen iz materiala LIFOLIT®, ki je zelo trpežen in fleksibilen. Ta se prilega glede na obliko stopala. Je tako upogljiv, da se čevlji z lahkoto zvijejo skupaj in tako zasedejo zelo malo prostora.

Preizkusite občutek bosonoge hoje z zaščito. Leguano bosonogi čevlji so primerni za vse starosti in ogromno priložnosti. Na voljo v spletni trgovini, trgovini leguano na Bledu in v specializiranih prodajalnah po Sloveniji.